Autentičnost i osnaživanje – ženski put ka liderstvu

 

U korak sa svetskim trendovima, ovaj profesionalni trening za žene u svetu medicine i farmacije, posebno kreiran da razvije liderske sposobnosti učesnica u najbitnijim sferama: svesnost, samopouzdanje, komunikacija, samopromocija, razvoj sopstvenog brenda. Programske aktivnosti će osnažiti učesnice i uliti poverenje neophodno na liderskom putu.

Sve dame zainteresovane za lični rast i razvoj liderskih veština, žene koje su već lideri ili one koje se tek spremaju da postanu lideri, žene iz sveta biznisa, nauke, medija, politike, žene zaposlene u vladinom, privatnom ili nevladinom sektoru su idealne polaznice ovog trening programa. Program je moguće i prilagoditi grupi žena iste zdravstvene ustanove ili organizacije u skladu sa potrebama iste, a može se izvoditi i na engleskom jeziku.

Ovaj kurs je kreiran kao interaktivni program kontinuirane edukacije i namenjen je:

  • rukovodiocima zdravstvenih ustanova
  • osoblju u službama za organizaciju rada i godišnje planiranje zdravstvenih usluga
  • jedinicama Centara za prevenciju zdravlja
  • lekarima, farmaceutima i biohemičarima odgovornim za funkcionisanje pojedinačnih službi i organizacionih jedinica u zdravstvenim ustanovama i farmaceutskim kompanijama.

Kurs je namenjen i pojedincima, koji žele da autentičnim i lakim, ali u isto vreme i pravilnim i zakonski ispravnim koracima zakorače u svet promocije zdravstvenih ustanova i usluga koje pružaju kreiranjem internet prezentacija i online komunikacija. Obzirom da je Republika Srbija dobila dozvolu za pokretanje pregovora za ulazak u EU eksperti različitih oblasti pomoći će učesnicima da shvate značaj i načine promocije, putem društvenih mreža (Facebook, Twitter, LinkedIn, itd.) i IT, svojih ustanova u cilju dobijanja strateških partnera i obezbeđivanje dodatnih finansijskih sredstava.

Trening je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije kao nacionalni kurs/seminar I kategorije odlukom broj 153-02-489/2017-01 od 03.03.2017. godine, pod rednim brojem 177, broj akreditacije je A-1-659/17.

Pasivni učesnici dobijaju 6 bodova.

Kurs je akreditovan za: lekare, farmaceute, biohemičare i stomatologe.

Cena testa je 7.500,00 RSD

Ciljna grupa: Ciljna grupa: lekari, farmaceuti, biohemičari, stomatolozi Primalac uplate: Medical Advanced Projects – MAP, Beograd
Broj bodova za polaznike: 6 Svrha uplate: Kotizacija za online edukaciju А-1-1496/17
Broj odluke o akreditaciji: 153-02-489/2017-01 Broj tekućeg računa: 155-25836-05
Akreditacija vazi do: 19.05.2018. godine Mesto održavanja: http://www.edukacije.org
Cena: 7500,00 RSD